Välkommen till en elektrikers vardag

Morgonen

En elektrikers vardag börjar på kontoret. De som vet vad de har att göra tar bara en kaffe, småpratar lite med kollegorna och beger sig sedan iväg mot dagens äventyr. För några andra behövs dagen inventeras. Arbetsuppgifter delas ut. Grabbarna och tjejerna vet vad de gör, och de har fått briefingen de behöver.

Förmiddagen

Elektrikern är ute på arbetsplatsen som kan vara i princip vart som helst. Det kan vara allt från en belysning på en skola till en stor elintallation på en fabrik. Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och de som arbetar som elektriker tycker om det.

Eftermiddagen

Efter lunch är det ut på fältet igen och göra det som en elektriker gör bäst. Antingen är det samma arbetsplats eller så en ny beroende på omfattning. En mindre firma eller egenföretagare gör ofta mindre jobb vilket innebär olika arbetsplatser på en dag.

Kvällen

Om det inte krävs någon jätteinsats från elektrikern slutar han eller hon skapligt på eftermiddag för att ha kvällen fri. Ett vanligt fenomen i branschen är dock en hel del övertid beroende på arbetsbelastning. Elektriker, speciellt industrielektriker och liknande, har jour och får jobba en hel del övertid, men det här är hur sol helst en alldeles normal vardag för en elektriker.

Vill ni få mer information kring en lokal elektriker i Solna rekommenderar vi den här elektrikern.

Elektrikerns vardag
Tagged on:     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *